موسیقی همواره و در تمامی زمانها جایگاه ویژهای در فرهنگ و هنر ایرانیان داشته است. در تمام چند دهه اخیر همواره از وجود خوانندگان مختلفی در سبکهای گوناگون موسیقی چه در داخل و چه در خارج از ایران بهره مند بوده ایم. بررسی کارنامه خواننده بین المللی ایرانی موضوع این مقاله از مالتینا بلاگ است، همراه ما باشید.
برخی از این خوانندهها به خاطر عملکرد خیره کنندهای که داشتهاند (و دارند) توانستهاند نام خود را در سطح بین المللی مطرح کنند و به شهرتی جهانی دست یابند. خوانندههایی که موسیقی ایران با نام آنها شناخته میشود و چه در طول حیات و چه پس از فوتشان همواره آثار به جا مانده از آن ها جزو میراث موسیقی ایران محسوب میشود.
در این نوشته قصد داریم ده مورد از خوانندههای بین المللی ایرانی که شهرت جهانی دارند را به شما معرفی کنیم.
بیشتر بخوانید : صفر تا صد بلک فرایدی ۲۰۲۱ با امکان خرید از آمازون در ایران (جمعه سیاه)
محمدرضا شجریان خواننده بین المللی ایرانی
محمدرضا شجریان نه تنها یک خواننده بین المللی ایرانی که یک چهره بین المللی ایرانی محسوب میشود. محمدرضا شجریان یک خواننده موسیقی سنتی ایرانی، ترانه نویس و به طور کلی یک استاد موسیقی ایرانی است. شجریان یکی از مشهورترین چهرههای هنری موسیقی در کل جهان است. آوازهای او بسیار کامل و بدون نقص، قدرتمند و احساسی است. این چهره سرشناس موسیقی ایرانی در تاریخ ۲۳ سپتامبر ۱۹۴۰ و در شهر مشهد به دنیا آمد.
آواز خوانی در دستگاههای موسیقی سنتی ایرانی کاری بسیار دشوار است و شجریان نماد و مظهر و مرجع آواز سنتی ایرانی محسوب میشود. در سال ۱۹۹۹، یونسکو جایزه پیکاسو که یکی از معتبرترین جوایز هنری در قاره اروپا است را به این هنرمند ایرانی اعطا کرد. علاوه بر آواز قوی، دیدگاههای سیاسی و موضعگیریهای او در رخدادهای مختلف از دیگر علل محبوبیت وی در بین عامه مردم ایران بود. شجریان پس از تحمل یک دوره چند ساله بیماری سرطان، سرانجام چندی پیش و در تاریخ ۸ اکتبر ۲۰۲۰ در بیمارستان جم شهر تهران دار فانی را وداع گفت. مزار وی در شهر توس و در جوار شاعر بزرگ ایرانی، فردوسی قرار دارد.
گوگوش
فائقه آتشین که با نام هنری گوگوش شناخته میشود، دومین خواننده بین المللی ایرانی است که میخواهیم در این مقاله معرفی کنیم. گوگوش علاوه بر خوانندگی، یک هنرپیشه و بازیگر نیز محسوب میشود.
این خواننده در تاریخ پنج مِی ۱۹۵۰ در شهر تهران به دنیا آمده است. از سنین پایین گوگوش فعالیت خود را در زمینه بازیگری و خوانندگی شروع کرد. نخستین همکاری وی با پدرش بود، پدر او یکی از بازیگران دوره قبل از انقلاب جمهوری اسلامی ایران بوده است.
در هفت سالگی نخستین فیلم سینمایی خود را بازی کرد. پس از آن فیلم، ترانه نویسان و آهنگ سازان، متوجه استعداد او در زمینه موسیقی شدند و از آن زمان، فائقه توانست ماجراجویی خود را در صنعت موسیقی ایران آغاز کند. فعالیتهای هنری گوگوش چه در دوران پیش از انقلاب و چه پس از آن، باعث شده که این چهره محبوب به یکی از مهمترین خوانندههای پاپ ایرانی تبدیل شود.
در سالهای ۱۹۷۰ تا ۱۹۷۹ گوگوش برترین ستاره موسیقی پاپ کشور ایران بود. در آن سالها علاوه بر اینکه بسیاری از مردم آلبوم های موسیقی او را گوش میدادند، مدل موی گوگوش نیز در بین زنان ایرانی بسیار رایج بود و با عنوان مدل موی گوگوشی از آن نام برده میشد.
گوگوش علاوه بر زبان فارسی، برخی آثارش را به زبان آذری، ترکی، اسپانیایی، انگلیسی، ایتالیایی و فرانسوی نیز خوانده است. پس از انقلاب سال ۱۹۷۹ و به خاطر محدودیتهایی که برای خوانندگی زنان به وجود آمد، گوگوش نتوانست به فعالیتش ادامه دهد. بیست سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۰ میلادی گوگوش توانست پاسپورت خود را تهیه کند و برای نخستین بار پس از انقلاب، به خارج کشور مسافرت کند و تورهای جهانی خود را هر ساله برگزار کند.
داریوش اقبالی
داریوش اقبالی نیز یک خواننده بین المللی ایرانی است که در زمینه بازیگری نیز فعالیت داشته است. داریوش در تاریخ چهارم فوریه ۱۹۵۱ و در تهران به دنیا آمده است. او در حال حاضر بیش از ۲۰۸ ترانه خوانده است. برای نخستین بار و در سن ۲۰ سالگی در تلویزیون حضور پیدا کرد و از همان زمان زمان توانست توجهات را به سمت خود جلب کند و طرفداران زیادی را بیابد. عمده دلیل شهرت داریوش به خاطر صدای خاص و آهنگهای محزونی است که میخواند. او در گذشته به مواد مخدر اعتیاد داشته است اما خوشبختانه موفق به ترک آن شد.
بیشتر بخوانید: نقاشان ایرانی معاصر در خارج از کشور و داخل ایران را بشناسیم و حمایت کنیم
پس از ترک اعتیاد و با کمک دو پزشک دیگر، داریوش اقدام به تاسیس موسسه آینه کرد. موسسه آینه یک مرکز توانبخشی غیر انتفاعی است که هدف آن کمک به افرادی است که از اعتیاد رنج میبرند و همچنین ترویج و تبلیغ سبک صحیح زندگی کردن است.
داریوش همچنین یک فعال اجتماعی است که در زمینه آموزش و افزایش آگاهی پیرامون بیماریهای مختلف فعالیت میکند. او همچنین عضوی از موسسه Amnesty international است که در زمینه بخشش و آزاد سازی زندانیان فعالیت میکند.
هایده
معصومه دده بالا در تاریخ دهم آپریل ۱۹۴۲ و در شهر تهران به دنیا آمد. او با نام هنری هایده شناخته میشود. اگر نگوییم معروفترین قطعا یکی از بهترین خوانندههای ایرانی برای تمام دوران است. او در زمینه موسیقی کلاسیک، محلی و پاپ فعالیت داشته است.
از اساتید هایده در زمینه موسیقی میتوانیم به نامهایی چون تجویدی، فرهنگ شریف، احمد عبادی و فریدون نصیری اشاره داشته باشیم. فعالیت هنری هایده در دهه ۷۰ میلادی و در زمینه موسیقی کلاسیک و پاپ آغاز شد. از دلایل اصلی شهرت هایده توانایی وی در صدای کنترالتو (صدای بم) بوده است.
پیش از اینکه انقلاب اسلامی به وقوع بپیوندد، هایده ابتدا به بریتانیا و سپس به ایالات متحده مهاجرت کرد. در عید نوروز سال ۱۹۸۶ هایده به همراه یک گروه ارکستر بزرگ، کنسرتی را در سالن رویال آلبرت اجرا کرد.
این کنسرت جزو اولین و بزرگترین کنسرتهایی بود که خوانندگان ایرانی پس از دوران انقلاب و در خارج از مرزهای ایران اجرا میکردند.
در تاریخ ۱۹ ژانویه ۱۹۹۰ و در حالی که تنها ۴۷ سال داشت، چند ساعت پس از اجرای کنسرت در سانفرانسیسکو و به علت حمله قلبی، از دنیا رفت. هایده در طول زندگی خود سه بار ازدواجکرد و سه فرزند از او به یادگار ماند: کامران، کیوان و نوشین.
ابی
ابراهیم حامدی که به اختصار با نام ابی شناخته میشود یک خواننده بین المللی ایرانی بسیار محبوب و پر طرفدار است. ابی نوزدهم ژوئن ۱۹۴۹ در تهران به دنیا آمده است. ابی یکی از قدیمیترین و با ثباتترین خوانندههای ایرانی است و برخی از طرفدارانش وی را به عنوان بهترین خواننده پاپ ایرانی تمام ادوار میدانند. ابی در سال ۱۹۷۷ و دو سال پیش از انقلاب اسلامی، ایران را ترک کرد.
صدا و همچنین آهنگهایی که خوانده است باعث شده تا ابی جوایز مختلفی در زمینه موسیقی و از سرتاسر جهان، برنده شود. از جمله میتوانیم به جایزه master of voice اشاره کنیم که در سال ۱۹۹۳ در کشور استرالیا و به خاطر ترانه خلیج فارس برنده شد.
ابی سه دختر با نامهای خاتون، سایه و عسل دارد که نام سه ترانه وی نیز همین اسامی است. او همچنین یک پسر با نام فرشید دارد. تاثیر گذاری وی در موسیقی پاپ به حدی زیاد است که از او و داریوش به عنوان دو نماد و سمبل موسیقی پاپ زبان فارسی یاد میشود.
شادمهر عقیلی خواننده بین المللی ایرانی
شادمهر یک خواننده پاپ، ترانه نویس، ترانه ساز و موسیقی ساز بسیار معروف ایرانی است. شادمهر در تهران و در تاریخ ۲۷ ژانویه ۱۹۷۳ به دنیا آمده است. او در نواختن ابزارهای مخنلف موسیقی مانند پیانو، گیتار، ویالن، ترومپت، کیبورد و چند ساز دیگر تبحر دارد. او نواختن پیانو و ویالن را زمانی که تنها ۱۲ سال داشت، آموخت. عقیلی ترانههای زیادی را برای خوانندههای دیگر نوشته است.
در سال ۱۹۹۷ اولین ترانه وی با نام معبود منتشر شد و سپس اولین آلبوم موسیقی وی با نام مسافر به بازار عرضه شد. در سال ۱۹۹۹ نیز او دومین آلبوم موسیقی خود با نام دهاتی را روانه بازار کرد که در سبک و ریتم ۶ و ۸ خوانده شده بود.
در سال ۲۰۰۲ و پس از اینکه مجوز انتشار سومین آلبوم و همچنین حضور در تلویزیون ملی به وی داده نشد، از ایران به کانادا مهاجرت کرد. در سال ۲۰۱۲ و به همراه ابی، ترانه ضد جنگ رویای ما را خواند، که تبدیل به یک ترانه بین المللی بسیار مهم شد.
فرهاد مهراد
یک خواننده بین المللی ایرانی که علاوه بر خوانندگی در زمینه ترانه نویسی، نواختن گیتار و پیانو شهرت زیادی داشت. فرهاد در سبک پاپ، راک و فولک آواز خوانی میکرد. او نیز در تاریخ ۲۰ ژانویه ۱۹۴۴ در تهران به دنیا آمده است.
فرهاد یکی از اسطورههای موسیقی راک و فولک ایران محسوب میشود. فرهاد نخستین ایرانی است که موفق شد با استفاده از گیتار، یک تصنیف به سبک وسترن را اجرا کند. در دهه ۵۰ او سالهای زیادی را به عنوان زندانی سیاسی پشت سر گذاشت که دلیل آن نیز محتواهای ضد نظام حاکم در آن دوران بود. پس از انقلاب اسلامی، به مدت ده سال از هرگونه فعالیت هنری و ضبط موسیقی محروم شد.
در سپتامبر سال ۲۰۰۰ و پس از یک دوره درمانی دو ساله، بیماری فرهاد پیشرفت کرد و وضعیت او را وخیم کرد. سرانجام و در ۳۱ آگوست ۲۰۰۲ و به علت هپاتیت سی پیشرفته، فرهاد در پاریس چشم از جهان فرو بست. از مهمترین و محبوبترین آثار وی میتوانیم به ترانه بوی عیدی اشاره کنیم.
خواننده بین المللی ایرانی معین
نصرالله معین نجف آبادی که به اختصار با نام معین شناخته میشود دیگر خواننده بین المللی ایرانی است که عمده شهرت وی به خاطر ترانههای عاشقانه بی نظیری است که توسط این هنرمند خواند شده است. معین در تاریخ ۱۹ ژانویه ۱۹۵۲ در شهر نجف آباد که در استان اصفهان قرار دارد، به دنیا آمد. در سال ۱۹۸۲، او ترانه یکی را دوست میدارم را برای هایده مینویسد و پس از آن ایران را ترک میکند. در آن بازه زمانی، این ترانه از محبوبیت زیادی برخوردار شد.
بیشتر بخوانید: ۱۱ خواننده معروف افغانستان + دانلود موزیک های افغان
پس از ترک ایران، معین به کار خود ادامه داد و با آثاری چون کعبه، هوس، اصفهان، میپرستم و پریچهر توجهات زیادی را به سمت خود جلب کرد. تلفیق سبک پاپ و موسیقی سنتی باعث شد تا معین یک سبک منحصر به فرد در موسیقی ایرانی داشته باشد. از صدای معین به عنوان جاودان صدای عشق یاد میشود. معین دو دختر به نامهای پریچهر و ستاره دارد. او هم اکنون در سانتا روزا، کالیفرنیا اقامت دارد.
لیلا فروهر
این خواننده بین المللی ایرانی در سبک پاپ و کلاسیک فعالیت دارد. او در تاریخ ۱۶ آپریل ۱۹۶۱ در اصفهان به دنیا آمده است. لیلا دختر جهانگیر فروهر است که در دهه ۷۰ میلادی یکی از بازیگران فعال در صنعت سینمای ایران بود. در سال ۱۹۶۴ لیلا فروهر وارد دنیای بازیگری شد و در فیلمهایی مثل خروس جنگی و مراد و لاله به ایفای نقش پرداخت.
از ۱۴ سالگی، لیلا شروع به آواز خوانی میکند. در سال ۱۹۷۴، لیلا فروهر تمام تمرکز خود را روی موسیقی میگذارد و پس از چند تست صدا، فرصتی مناسب برای ضبط یک آلبوم را به دست میآورد.
او نیز پس از انقلاب اسلامی، ایران را ترک کرد. او اولین خواننده فارسی زبان است که توانست در دبی، تاجیکستان و ژاپن برای نخستین بار کنسرت موسیقی اجرا کند. علاوه بر ایران، در دیگر کشورهای فارسی زبان خاور میانه مانند ارمنستان، تاجیکستان و افغانستان نیز از شهرت بسیار زیادی برخوردار است.
یکی از پر فروشترین آلبوم های لیلا فروهر، آلبوم سیاره هارمونی است که در آن ترانههای با زبانهای مختلفی مانند انگلیسی، ایتالیایی، یونانی، عربی، عبری، افغانی، ارمنی، ترکی و کردی خوانده است.
خواننده بین المللی ایرانی آرش
آرش لباف آخرین خواننده بین المللی ایرانی است که در این متن مورد بررسی قرار میدهیم. آرش در تاریخ ۲۳ آپریل ۱۹۷۷ در تهران به دنیا آمد. در ده سالگی و به همراه پدر و مادرش به سوئد مهاجرت کرد و در حال حاضر نیز ساکن این کشور است. آرش از جمله خوانندههای ایرانی است که آثار بین المللی پرطرفداری را از خود منتشر کرده است. او اولین آلبوم خود را در سال ۲۰۰۵ و پس از پایان دوره کالج در کشور سوئد منتشر کرد. با دو ترانه برو برو و temptation که به صورت مشترک با خواننده زن rebecca خواند، توانست شهرت بسیار زیادی در اروپا به دست بیاورد. آرش علاوه بر ترانههای معروفی که به تنهایی منتشر کرده است چندین ترانه مشترک بسیار محبوب نیز خوانده که از جمله آنها میتوانیم به ترانه she makes me go به همراه Sean Paul اشاره کنیم. همچنین اجرای مشترک ترانه always توسط آرش و آیسل در رقابت یورو ویژن سال ۲۰۰۹ در شهر مسکو یکی از ماندگارترین حضورهای آرش در یک صحنه بین المللی است.
آرش در سال ۲۰۰۶ و پس از صعود تیم ملی ایران به جام جهانی نیز ترانهای منتشر کرد که نه تنها با استقبال چشمگیر ایرانیان روبرو شد که به خاطر ریتم جذابش مورد توجه تمام جهانیان قرار گرفت.
در سال ۲۰۱۱ آرش با نامزدش بهناز انصاری ازدواج کرد و در آپریل ۲۰۱۲ نیز صاحب دو فرزند به نامهای دنیا و داریان (پسر) شدند.
منابع:
پس جایگاه حسن زیرک کجاست؟ این لیست بر اساس صلیقه چیده شده ظاهرا. خوده شجریان از سبک حسن زیرک تقلید کرده و تو مصاحبه هاش گفته از حسن زیرک پایین تره. حیف که حسن زیرک کرد زبان بوده و هیشکی هیچ قدمی واسش برنداشته و چون قبل انقلاب کار کرده آنچنان بهش پرداخته نشده. حسن زیرک نه تنها جزء بزرگ های تاریخ ایرانه، حتی در کل جهان باید واسش جایگاه در نظر گرفت واسش. کسی که ابی و شادمهر و گذاشته تو لیست مشخصه بر اساس دل خودش چیده
تتلو بهترین خواننده ایران وخاور میانه که بابهترین کمپانی جهان قرارداد بسته یونیورسال
دنیافقط معین هایده مهستی وداریوش عزیز.درکل نسل قدیم همه خوب بودند ولی ازاین جدیداجزتعدادکمی بقیه فقط واسه ازخواب بیدارشدن خوبندوگرنه نه صدادارندونه استعداد
فقط معین … این صدای دلنشین از حنجره آسمانیش قابل قیاس با هیچ خواننده ای نست ..معین جانیم …نفسیم
خاک بر سر اونی که به اندی ستاره داده
بخشی از افتخارات سلطان و نابغه موسیقی پاپ ایران شادمهر عزیز،
قرار گرفتن در بین ۱۰۰ خواننده ی برتر جهان توسط مجله ی نیویورک تایمز
داشتن مهارت در زدن ۲۴ ساز حرفه ای جهان
رکورددار فروش البوم در تاریخ ایران با البوم دهاتی
بهترین ویولونیست جهان در سال۲۰۱۳
تا وقتی شادمهر هست حرف از ابراهیم زاده ها و اینا نزنین لطفا
طلایه دار سال ۲۰۰۰ بوی گندم سقوط فریاد زیر آب و یاور همیشه مومن برای کل تاریخ پاپ کافیه
هیچ کسی مثل داریوش تاثیرگذار نبوده
سلام وخسته نباشید دوستان ما نمی تونیم بگیم تو ایران که بهترین خواننده یا پر طرفدار است البته با تحقیقیکه داشتم می تونم بگم این خواننده ها و شاید موذن ها که نام می برم در ژانر های مختلف موسیقی اسطوره هستن ولی در موسیقی هر کس نظری دارد و هرکس سلیقه ای دارد. استاد محمد رضا شجریان(خسروی اواز ایران) او سلطان اواز ایران و جزو ۵۰ صدای برتر تمام دوران هاست همین طور او بهترین خواننده سنتی تاریخ ایران است).ابی(آقای صدا و تنور بزرگ ایران)-داریوش(اعتبار موسیقی پاپ اعتراضی)-گوگوش(شاه ماهی ایران)-سیاوش قمیشی(پدر موسیقی ترنس و پادشاه ترنس ایران)-فرهاد(پدر موسیقی اجتماعی ایران و پاپ راک و اولین خواننده انگلیسی خوان ایرانی)-بانو هایده(دیوای افسانه ای ایران با حجم صدای باورنکردنی)-ویگن(سلطان و پادشاه جاز ایران با صدایی تکرار نشدنی)-بانو دلکش(کاروان هنر ایران و صدای خشن سنتی ایران)-بانو قمر الملوک وزیری(ام کلثوم ایران وبلکه موسیقی ایران )-فریدون فروغی(پادشاه بلوزراک ایران با صدای تنهایی)-نصر الله معین(به یاد مانده ترین صدای پاپ)-بانو سیما بینا(ملکه موسیقی محلی ایران)-بانو مرضیه(ماریا کالاس ایران)-کوروش یغمایی(پدر راک ایران)-امیر تتلو(پادشاه ار آن بی ایران)-محسن چاووشی(صدای خاک خوردهی ایران)-استاد اقبال السلطان اقبال اذر(اعتبار کل تاریخ موسیقی سنتی ایران)-شهرام ناظری(پاواروتی ایران)-همایون شجریان(صدایی مثل یک فرشته همایون در آینده ای نچندان دور به امید خدا می تواند مثل پدرش شود)-یاس(پادشاه رپ ایران)-سامی یوسف(پادشاه تواشیح ایران)-سلیم موزن زاده(پادشاه نوحه و سلطان اذالکرین باصفایی ماراتون و فراترز پیانو)-اغاسی(پادشاه روحوضی ایران)- استاد غلام حسین بنان(پادشاه تصنیف خوانی سنتی ایران)-محسن یگانه(هنرمندی که شکوفنده با صدایی آرامش بخش)-رضا صادقی(صدای غمگین پاپ)-بانو حمیرا(متزو سوپرانو سنتی)-علیرضا افتخاری(مرد هزار چهره و همه فن حریف موسیقی ایران)-استاد حبیب حبیبیان(مرد تنهای موسیقی ایران)-فرامز اصلانی(یک گیتار،یک صدا)-محسن نامجو(صدای خشن بلوز)-شکیلا(بانوی چند زبانه موسیقی و برنده یونیزه گرمی)-استاد گلپا(مرد حنجره طلایی موسیقی سنتی)-استاد ایرج(متراژ موسیقی سنتی با صدایی بسیار قوی)-استاد بسطامی(صدای غمگین بم،از یاد رفته موسیقی سنتی)-علی زند وکیلی(صدای تلفیقی موسیقی سنتی)-استاد ادیب خوانساری(آغاز گر رادیو و اولین صدای بیاد ماندنی رادیو)-ایرالدوله هلن(مادر ردیف خوانی و آواز و اولین خواننده مرغ سحر)-بانو پروانه موچول(اولین زن اواز خوان که سه تار را به همراه اواز میزد)-بانو پریسا(معلمی اواز با صدایی فراتر از آن چه که باید باشد)-داریوش رفیعی(پیشکسوت موسیقی پاپ سنتی)_محمد اصفحانی(صدای مذهبی موسیقی پاپ سنتی)-باند مهستی( بانو اواز گل ها و دل ها حنجره ای طلایی موسیقی ایران)-منیر وکیلی(بانوی اول اپرای ایران باحجم صدایی زیاد)-استاد محمد نوری(صدای اپرای ایران )-علیرضا قربانی(صدای ریتمیک موسیقی سنتی ایران- مارتیک(ارمنی تبار با صدایی ماندگار پاپ)-ستار(خواننده ای با صدایی رو مانتیک)-عارف(پادشاه قلب ها و سلطان پاپ عاشقی ایران)-بانو پوران(صدایی بسیار لطیف موسیقی پاپ سنتی)-شهره و شهرام صولتی (خواهر و برادر به یاد ماندنی پاپ )-اندی(صدای بسیار کاریزماتیک پاپ و برنده ای جایزهی جزیره الیس)-لیل فروهر(زنی که از بچگی دارای یک از خاص ترین حنجره ها در سبک پاپ ایرانی بود)-رضا یزدانی(صدایی ترسناک در راک ایران)-سروش هیچکس(پدر رپ ایران)-استاد رحیم موزن زاده(بهترین اذان گو خاور میانه او در بیات ترک اذان گفته)-فرزاد فرزین (صدایی با اعتماد به نفسی فراترز حد)-سیروان خسروی(صدایی که امید می دهد)-احسان خواجه امیری(خوانده ی سریال ها و فیلم های به یاد ماندنی) و خیلی خوانندگان دیگر که هرچه بگم کمه حالا هر کی نظری داره و سلیقه ای نباید سر خوانندگان دعوا بشه مثلا دیماش بهترین آوازه خونه قزاقستان با بهترین آوازه خوان پاکستان که نصرت فتاح علی خوان است مقیاسه بشه خیلی بد میشه و خوب نیست پس هر گلی بویی داره نباید سر چیز های کوچیک بحث کرد به امید صلح و دوستی در تمام جهان.
سلام دقیق بود وکامل خانم مهستی و حمیرا هم جزو این لیست هستن
سرجمع ناخن اندی نمیشن
خخخخخخخخخخخخخ اندی
بی سلیقه
ماهرترین صدا : زنده یاد استاد شجریان
زیباترین صدا : زنده یاد خانم هایده
رساترین صدا : جناب ابی
جا افتاده ترین صدا : خانم گوگوش
بت شکن ترین صدا : جناب داریوش
علت شهرت هر کدام از این عزیزان به خاطر کارنامه های قدرتمند در طول ده ها سال گذشته است.
حالا بنده طرفدار کدام یک از عزیزان هستم؟
پاسخ : بیشتر جناب داریوش
چرا؟
شهامت بالا در سرودن ترانه های تأثیرگذار برای جامعه سرشکسته ایران.
پس اندی کو اندی حتی ستاره هم گرفته
خاک بر سر اونی که به اندی ستاره داده
اره داریوش واقعا برای بدبختی ما مردم ایران میخونه اگه به معنی اهنگاش توجه کنی میفهمی چی میخونه
برای نمونه آهنگ شطرنج اونجایی که میگه شاهی که به صد مهره نمیباخت تاجشو از سرش لشگر پیاده انداخت منظورش اینه که مردم یک روزی حکومتو سرنگون میکنن
یا بوی گندم مال من هر چی میکارم مال تو منظورش از اینه که هر چی مردم تلاش میکنن آخرش سران کشور داروندارشونو میگیرن
دارییییییییییییییوش خودش ی جهانه بخدا
داداش تتلو کو
الان مشهور ترین خواننده ایرانی تو جهان تتلو هست یونیور سال بزنی تتل اول میاد پیش بیلی ایلیش
ترکیه وردست سحر قریشی
Thanks
سه اسطوره تکرار نشدنی وجود داره که دوتاشو نام نبردین استاد شجریان استادشهرام ناظری و استادعلیرضا افتخاری اینها صداشون وصف ناپذیره شور شعف خاصی در صداشون هست که در هیچ کدوم ازین خوانندگان چه سنتی چه پاپ وجود نداره
امیر تتلو با بزرگترین کمپانی موزیک جهان کار میکنه تموم رکوردهای تاریخ موزیک ایران رو شکوند این آمار مسخره از خودتون در میارین من عاشق این اساتید هستم ولی آمار درست بدین این عزیزان جای خودشون رو بین مردم ایران دارن ولی تو موزیک و فعالیت کسی گرد تتلو نمیرسه جدا از مبحث شخصیت تتلو اولین ایرانی هست خودش رو تو جمع برترین خواننده های جهان رسوند
محبوب رییس جمهور رییسی تتلو
همایون شجریان جز چهره های مشهور جهان هست و بسیار محبوب
جزو چهره های مشهور جهان نشده هنوز همینایی که اسم برده شده درسته وگرنه خواننده های ما انچنان در سطح جهان موفق عمل نکردن هیچکدومشون
tohi ro ezafe konin . kharejia mishnasan tohio
شادمهر
سلطان پاپ ایران
ارمین و ساسی کو
دیگه جهانی تر از اینا
فقط میتونم با پوکر فیس نگات کنم…
تتلو بهترین خواننده ایران وخاور میانه که بابهترین کمپانی جهان قرارداد بسته یونیورسال
تتلو کو
زارت
حقیقت
متاسفانه سایتتون بروز نیست
هر وقت این کسانی که تو لیست هستند بیست و سه تا ساز رو تونستن نام ببرند فقط بیاریدشون تو لیست … سلطان پاپ ایران فقط شادمهر عقیلی رو عشقه
پسر خوب مطلب راجع ب نوازنده ها نیست. اینجا راجب ب خواننده هاس همون عقیلی هم نوازنده ای بیش نی
شادمهر نوازنده ای بیش نیست ??? باشه برو تتلو گوش کن تو چی میفهمی از شادمهر و زحمتی که واسه موسیقی پاپ ایران کشید نه پارتی داشت نه پدر خواننده ای داشت مثل بعضیا همش تلاش خودش بود اگه نبود الان خیلیا نبودن
بشین بابا شادمهر نوازنده ای بیش نیست . اون کله نقاشی هم اسکلی بیش نیست
افرررررررررررین بر شماااا دقیقا ??
شادمهر عقیلی و عشق است ❤️❤️
اینایی که میگین ازشون بپرسی اسم شرکت یونیورسال به گوششون خورده تتلو فکر کنم فقط اینو شنیده بد بختا اینا دوسال تبلیغ کنسرت میکنن شیش هزارتا با بدبختی میاد اون تو دوماه هفت هزارتا جاداد
به نظرم قمیشی بهترین خواننده نسل قدیم و شادمهر بهترین خواننده نسل جدیده . هر جفتشون آهنگسازی های بی نظیری دارن?
دقیقا باهات هم نظرم
استاد مهراد قطعا یکی از بهترین موزیسین های ایرانیه نه تنها خواننده بلکه یک جامعه شناس حیف که سالهای زیادی ممنوع الکار بود و متاسفانه بهش کم محلی شد
کوروش یغمایی هم باید در لیست می بود گل یخ به اندازه کل آهنگ های داریوش مخاطب خارجی داره
محسن چاوشی بهترینه
این لایو خوند بعد بهش بگو خواننده
امییییییییییییییدسلطان اواز ایران
محسن ابراهیم زاده قطعا جزو خواننده های جهانیه.الان هرجای دنیا بری بپرسی محسن ابراهیم زاده کیه جوابتو میده:/
کی گفته
به نظرم مهدی احمدوند بهترینه?
حالم بد شد ?
فقط گوگوش?
اصلا اینی که میگی؟نمیشناسمش.
محسن عالی عاشق محسنم
فقط تتلو
??ازش متنفرمممممم
وی میگی حتی ایرانیا ام نمیشناستش
من خودم دوس دارم محسنو ولی جهانی نیست ?
??????????????? تا وقتی شادمهر هست چرا ابراهیم زاده
تتلو تو یونیوسال یعنی بزرگترین کمپانی نشر موزیک کار میکنه که توش امثال بیلی ایلیش و آریانا گرانده فعالیت دارن . اونوقت جهانی نیست ؟
نه ?
قمیشی بهترینه… البته نیازی نداره که بین المللی ب حساب بیاد چون برای طرفداراش همونه که بوده. اما در بهترین بودن قمیشی شک ندارم در سبک خودش
کی میگه محسن ابراهیم زاده خوبه
خواننده های خوبی هستن اما متاسفانه توی جمهوری اسلامی پنهان کاری زیاده……فکر نکنم چیزی به اسم استاد رضا سقایی و حسن زیرک شنیده باشین کله دنیا این دو اسطوره لر و کرد رو میشناسن خدای صدا و موسیقی تو دنیا هنوزم هم صداشون زنده هست
جان جوانی مرا پیر ترانه هایت کردی ابی جاااااااااااااااااان
منظوزتون از بین المللی کشورهایی مثل ایران و افغانستان و ازبکستان و تاجیکستان و ایرانیهای مقیمِ ژاپن هستن دیگه؟
نخیر، اینا خواننده هایی هستن که شما توی سایت های موسیقی انگلیسی و امریکایی هم آثارشونو میبینی حتی خیلی از امریکایی ها ، فرانسوی ها و اروپایی ها این خواننده هارو میشناسن
دقیقا……من عاشق آرش هستم و راجبش تحقیق میکنم و این رو میدونم که آرش تنها خواننده ی ایرانیه که طرفدار های اروپایی و آمریکاییش بیشتر از طرفدار های ایرانیش هستن….و بقیه ی این خواننده ها هم واقعا در کل جهان محبوب هستن
شما خواب زیاد میبینین
شادمهر عقیلی و داریوش ???
چرت ننویس
بازیگران و خوانندگان و فتوبالیست های ایرانی بهترین و مشهورترین هستن در کل جهان
عزیز مجله تایمز شادمهر رو جزو ۱۰۰ خواننده برتر پاپ قرار داده کم چیزی نیست اطلاعات نداری نظر نده
مرتضی پاشایی بی شک بهترین و معروف ترین خواننده تاریخ ایرانه. شما در اینترنت به انگلیسی سرچ کند مرتضی پاشایی. مجله های بین المللی خبر درگذشتش رو پوشش دادند
بابا اندی کو پس؟
فقط وفقط فریدون فروغی بزرگ امپراطوربزرگ موزیک ایران وجهان .همه اینها به گرد پای اونمی رسند.
فقط وفقط فریدون فروغی همه اینها به گرد پای فریدون نمی رسند امپراطورموسیقی ایران وجهان وبس.
دقیقا
سیاوش قمیشی بی شک بهترین است…الکی ننویسید
سلام نیمای عزیز
بله بنده هم ساخته های سیاوش قمیشی رو بسیار دوست دارم. اما سایر خوانندگان مطرح شده در این مطلب هم در زمره خوانندگان بین المللی قرار میگیرند و بسیار پر طرفدار هستند.
داريوش خدايي که ترانه ميخواند
اضافه کنید اسم استاد قمیشی رو که بزرگترین ستون موسیقی ایران هستن
معین و همایون شجریان برترند
همایون ??
من به شخصه طرفدار سیاوش قمیشی و شادمهر عقیلی هستم
قمیشی بی شک یکی از خدایگان آهنگسازیه ولی خودشم گفته خواننده ی حرفه ای نیست. ممکنه خیلیامون رنگ صدا و مدل خوندنش رو دوس داشته باشیم ولی چندان تکنیکی نداره خوندنش و مثل این بزرگوار خوندن راحت تر از بقیه مثل ابی و داریوش و معینه. از همه تکنیکی تر و سخت تر می شه گفت ابی هستش.